Zöldhulladék gyűjtés (20 km kívül)

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk az NHSZ Tapolca Nonprofit Kft. az idén is folytatja a lakossági zöldhulladék gyűjtését.

A lehullott falevelek összegyűjtésekor, fűnyíráskor is fontos, hogy odafigyeljünk a környezettudatosságra, és a zöldhulladék-gyűjtést válasszuk. Az így begyűjtésre kerülő zöldhulladék (fa- és bokornyesedék, nyírt fű,), komposztálás után újra visszakerül a természetes körforgásba.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a kerti hulladékot kizárólag tisztán, mindenféle szennyeződéstől mentesen szíveskedjenek elhelyezni a kihelyezett konténerbe (műanyagzsák, fólia stb. nélkül).

Azon Ügyfeleink, akik számára a meghirdetett időpontok nem alkalmasak, igénybe vehetik a Társaságunk által megnyitott Zalahalápi Hulladék udvart. A Hulladék udvarban kollégáink az Üzemelési szabályzatnak megfelelően a megjelölt hulladékokat térítés nélkül átveszik.

A hulladékudvart díjmentesen az a természetes személy és a vele közös háztartásban élő természetes személy ingatlanhasználó veheti igénybe, aki személyazonosságát és lakcímét igazolja, feltéve, hogy az ingatlanhasználónak közszolgáltatási díjhátraléka és ahhoz kötődő járulékos tartozása a közszolgáltató felé nincs.

Hulladékgyűjtő udvar nyitva tartása:

Hétfőtől – Péntekig: 7:00-től – 15:00-ig
Szerda: 7:00-től – 18:00-ig

A Hulladékudvar a Regionális Hulladékkezelő Központ mellett található.

A konténerek 7:00-tól 18:00-ig kerülnek kihelyezésre.

A lakossági zöldhulladék gyűjtés az alábbi körzetbeosztások alapján és időpontokban történik.