Jogi nyilatkozat

Az NHSZ Tapolca Nonprofit Kft.  a honlapján megjelenített információkat, dokumentumokat, és más írott anyagokat kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

Az NHSZ Tapolca Nonprofit Kft. honlapján közzétett információk szerzői jogi védelem alatt állnak, az azokkal kapcsolatos vagyoni jogok gyakorlására kizárólagosan az NHSZ Tapolca Nonprofit Kft. jogosult. A honlap információi az NHSZ Tapolca Nonprofit Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül kizárólag forrás megjelölésével használhatóak fel. A Társaság előzetes engedélye nélkül az oldalak, illetve azok alkotóelemének nyilvános közzététele tilos.

Az NHSZ Tapolca Nonprofit Kft. honlapjának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat azonban, hogy a weboldalakon az NHSZ Tapolca Nonprofit Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – az NHSZ Tapolca Nonprofit Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal a honlapjának pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

Az NHSZ Tapolca Nonprofit Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy közzétett anyagokért, amelyek az NHSZ Tapolca Nonprofit Kft. honlapjához kapcsolódnak, illetve arra hivatkoznak. Az NHSZ Tapolca Nonprofit Kft. nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a honlapjával kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.