NHKV Zrt. módosított tájékoztató csoportos beszedésről

Tisztelt Ügyfelünk!

Az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt a közszolgáltatóktól, illetve ügyfelektől történő visszajelzése alapján a kiegészítette a csoportos beszedési megbízás (a továbbiakban: CSBM) fizetési móddal történő díjrendezésének folyamatát.

  1. július 1-vel bevezetésre került a központi CSBM bankszámlaszám 10300002-10654068-49021271, mely az alábbi beszedőkóddal (GIRO azonosító) rendelkezik A25456790T152.

 

A sikeres CSBM fizetési mód alkalmazása és az ügyfélpanaszok csökkentése érdekében kérjük szíves közreműködésüket a következőkben meghatározottaknak megfelelően:

Eddig is sikeresen leemelésre kerültek a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjak:

Amennyiben érvényes csoportos beszedési megbízással rendelkezik, és a közszolgáltatási számlája is ennek a fizetési módnak megfelelően került kiállításra, az NHKV Zrt. kezdeményezni fogja a számlán feltüntetett díjösszeg leemelését. Ennek sikerességének feltétele, hogy a megbízás limit összege a negyedéves díjnak megfelelő legyen, és a leemelés várható időpontjában a díjnak megfelelő összegű fedezet álljon rendelkezésre a megadott bankszámlán.

Új csoportos beszedési megadása esetén:

Ha csoportos beszedési megbízással kívánja rendezni számláját, akkor kérjük, hogy a számlavezető pénzintézetében adjon meg új felhatalmazást A25456790T152 GIRO azonosítójú (CSBM) számlára a legutóbbi számla 3. oldalán szereplő vevő (fizető) azonosító számát kiegészítve az „NHKV” előtaggal adja meg, ahogy ez a számla 2., magyarázó oldalán megtalálja (pl.: NHKV123456). Továbbá szíveskedjen gondoskodni arról, hogy megbízásának limit összege a negyedéves díjnak megfelelő legyen, és a leemelés várható időpontjában a díjnak megfelelő összegű fedezet álljon rendelkezésre a megadott bankszámláján.

Amennyiben van érvényes csoportos beszedési megbízása, de a számláján nem „CSBM” fizetési mód szerepel:

Kérjük, hogy legyen szíves a számla ellenértékét csekken vagy átutalással kiegyenlíteni. Amennyiben a továbbiakban csoportos beszedési megbízással kívánja rendezni számláját, akkor kérjük, hogy számlavezető pénzintézetében adjon új felhatalmazást A25456790T152 GIRO azonosítójú (CSBM) számlára a legutóbbi számla 3. oldalán szereplő vevő (fizető) azonosító számát kiegészítve az „NHKV” előtaggal adja meg, ahogy ez a számla 2., magyarázó oldalán megtalálja (pl.: NHKV123456). Továbbá szíveskedjen gondoskodni arról, hogy megbízásának limit összege a negyedéves díjnak megfelelő legyen, és a leemelés várható időpontjában a díjnak megfelelő összegű fedezet álljon rendelkezésre a megadott bankszámláján.

Köszönjük szíves együttműködésüket.

Tisztelettel,

NHSZ Tapolca Nonprofit Kft.